Chomutov: Opravy škol a školek vyjdou letos na 21 milionů

14.08.2018 17:22

Přes jedenadvacet milionů korun dá město letos do oprav v mateřských a základních školách. "Přes patnáct milionů půjde do základních škol, šest milionů do mateřských. Loni se investovalo do oprav ve školách sedmnáct a půl milionů korun,” upřesňuje primátor Marek Hrabáč. Největší objem prací se odehrává během školních prázdnin.

Chomutov: Opravy škol a školek vyjdou letos na 21 milionů
Foto: chomutov-mesto.cz
Popisek: Chomutovské náměstí

Nejnákladnější opravou na základních školách je rekonstrukce sociálních zařízení za tři miliony v ZŠ Písečná. Přes milion si vyžádají opravy podlahy tělocvičny v ZŠ Na Příkopech, opravy podlah a výměna instalací v ZŠ Hornická, opravy elektroinstalace na dvou podlažích a rekonstrukce šaten a umýváren v ZŠ Školní, oprava potrubí kanalizace a rozvodů elektroinstalace v jednom z pavilonů v ZŠ Akademika Heyrovského či opravy podlah v chodbách a rekonstrukce umýváren v ZŠ Březenecká.

Do milionu pak vyjdou práce na opravě potrubí a výměně instalací v ZŠ Kadaňská, opravy stupaček a výměna umývadel ve třídách ZŠ Beethovenova, výměna prosklených dveřních stěn v ZŠ a MŠ 17. listopadu, odvodnění zdi a oprava omítek v umělecké škole a oprava střechy v jednom z pavilonů ZŠ speciální a MŠ Palachova.

Nejnákladnější, více než milionovou, opravou v mateřinkách je kompletní výměna oplocení v MŠ Zahradní. Necelý milion půjde na kompletní výměnu střešní krytiny a dveřních křídel v MŠ Alešova. Před dokončením je oprava plotní zeď v MŠ Růžová, dále se dokončila výměna dveřních křídel v MŠ Písečná, rekonstruuje se okapový chodník v MŠ Dostojevského, opravuje kanalizace v MŠ Jiráskova, vyměňuje potrubí pod podlahou chodby v MŠ Školní Pěšina a dokončena byla oprava venkovní schodiště a zábradlí v MŠ Blatenská.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…