Chrudim: Výstavba splaškové kanalizace Medlešice

04.01.2022 6:32 | Tisková zpráva

Připomínáme vlastníkům nemovitostí v Medlešicích, že nejpozději do 15. 1. 2022 mají možnost nahlásit požadavek na vybudování kanalizační přípojky, pokud ve stávající projektové dokumentaci její veřejná část není doposud vyprojektována.

Chrudim: Výstavba splaškové kanalizace Medlešice
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

Chtěli bychom upozornit veřejnost, že právě probíhají poslední právní kroky dané Zákonem o zadávání veřejných zakázek, které povedou k uzavření smlouvy o dílo s vybraným zhotovitelem, obchodní společností Agrostav Pardubice, a. s.

Připomínáme vlastníkům nemovitostí v Medlešicích, že nejpozději do 15. 1. 2022 mají možnost nahlásit požadavek na vybudování kanalizační přípojky, pokud ve stávající projektové dokumentaci její veřejná část není doposud vyprojektována.

Pro snazší jednání v průběhu výstavby a s ohledem na uzavírání budoucích smluv kupních na veřejné části přípojek, jejichž součástí bude i možnost zajištění vyprojektování soukromé části přípojky městem Chrudim, také uvítáme dobrovolné sdělení kontaktů na vlastníky jednotlivých nemovitostí (jméno, telefonní číslo, e-mail), případně včetně požadavku na posunutí veřejné části kanalizační přípojky. Tyto kontakty budou sloužit pro potřeby Odboru investic a Odboru správy majetku Městského úřadu Chrudim, zhotovitele stavby, technického dozoru stavebníka a projektanta a napomohou k vybudování veřejných částí kanalizačních přípojek v místech, která budou – s přihlédnutím k technickým omezením – vyhovovat vlastníkům jednotlivých připojovaných nemovitostí.

Kontakty a dotazy směřujte, prosím, v tuto chvíli primárně na Odbor investic, e-mail zdenek.karas@chrudim-city.cz. V nezbytných případech kontaktujte pana Zdeňka Karase na tel. 733 625 995. Děkujeme. Základní související informace naleznete ZDE.

Předpokládáme, že před zahájením prací na jaře 2022 proběhne ještě jedno informativní setkání s občany Medlešic a vlastníky nemovitostí v této místní části, a to za účasti vybraného zhotovitele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…