Chrudimský rozpočet se zvýší o dalších pět milionů

24.06.2018 14:45

Hned dvě rozpočtová opatření k rozpočtu města Chrudim na rok 2018 projednávali začátkem června chrudimští radní. Podle jejich návrhu by se příjmová i výdajová část rozpočtu měla zvýšit o více než 5 milionů korun.

Chrudimský rozpočet se zvýší o dalších pět milionů
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

Rozpočtovým opatřením v pořadí osmým, které radní schválili, se zvýšil rozpočet o téměř 1,3 milionu, a to zapojením dotací především od Úřadu práce ČR a Pardubického kraje.

Rozpočtové opatření s pořadovým číslem devět navrhuje zvýšit rozpočet o dalších 3,7 milionů korun.

„Dominantní položku v příjmové části tvoří zapojení finančních rezerv města, a to hlavně na navýšení základního kapitálu společnosti Technické služby Chrudim. Další změny v rozpočtu už jsou potom spíše kosmetické,“ říká starosta města Chrudim Petr Řezníček.

Tímto rozpočtovým opatřením, stejně jako návrhem navýšení základního kapitálu pro Technické služby, se budou na svém červnovém jednání zabývat chrudimští zastupitelé. Pro jejich jednání je navrhováno zvýšení rozpočtu na celkovou částku 548 796 000 Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…