Chrudimský rozpočet se zvýší o dalších pět milionů

24.06.2018 14:45

Hned dvě rozpočtová opatření k rozpočtu města Chrudim na rok 2018 projednávali začátkem června chrudimští radní. Podle jejich návrhu by se příjmová i výdajová část rozpočtu měla zvýšit o více než 5 milionů korun.

Chrudimský rozpočet se zvýší o dalších pět milionů
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

Rozpočtovým opatřením v pořadí osmým, které radní schválili, se zvýšil rozpočet o téměř 1,3 milionu, a to zapojením dotací především od Úřadu práce ČR a Pardubického kraje.

Rozpočtové opatření s pořadovým číslem devět navrhuje zvýšit rozpočet o dalších 3,7 milionů korun.

„Dominantní položku v příjmové části tvoří zapojení finančních rezerv města, a to hlavně na navýšení základního kapitálu společnosti Technické služby Chrudim. Další změny v rozpočtu už jsou potom spíše kosmetické,“ říká starosta města Chrudim Petr Řezníček.

Tímto rozpočtovým opatřením, stejně jako návrhem navýšení základního kapitálu pro Technické služby, se budou na svém červnovém jednání zabývat chrudimští zastupitelé. Pro jejich jednání je navrhováno zvýšení rozpočtu na celkovou částku 548 796 000 Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ježkovy oči získaly další dvě ocenění

10:23 Jihlava: Ježkovy oči získaly další dvě ocenění

V soutěži Radniční oko, které pořádá Sdružení vydavatelů radničních zpravodajů ČR, získaly jihlavské…