Čínská nevládní organizace by chtěla v Plzni představit umění

26.10.2014 17:13

Představit čínskou operu, která má dlouholetou tradici, současné fotografické umění zaměřené na ženský element, kreslení a gastronomické pochoutky v Plzni by chtěli zástupci čínské nevládní organizace China Federation Of Literary and Art Circles, která sdružuje umělce a spisovatele z celé Číny.

Čínská nevládní organizace by chtěla v Plzni představit umění
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

K prezentaci čínského umění by rádi využili nadcházející rok 2015, kdy se Plzeň stane nositelem titulu Evropské hlavní město kultury. O případné spolupráci jednali na plzeňské radnici s ekonomickým náměstkem primátora Martinem Zrzaveckým.

„Jsme na začátku naplňování projektu a budeme rádi, když se s čínským uměním budeme moci v rámci celoročního programu seznámit, protože projekt, který z nás v roce 2015 udělá hlavní město evropské kultury, má sbližovat národy a ukázat kulturu i jiných zemí,“ uvedl náměstek.

Zda se Plzeň stane další destinací v Evropě, kde nezávislá kulturní federace čínské tradiční i současné umění uvede, rozhodnou jednání se společností Plzeň 2015, jejíž zástupce se setkání na radnici zúčastnil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: plzen.eu

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…