Další třídící tašky pro českotěšínské domácnosti

27.03.2019 18:01

Speciální sady barevných tašek na třídění využitelných odpadů si mohou opět vyzvedávat občané Českého Těšína.Třídílný set na tříděný odpad si mohou občané Českého Těšína si mohou vyzvednout na odboru místního hospodářství od 1. dubna 2019.

Další třídící tašky pro českotěšínské domácnosti
Foto: tesin.cz
Popisek: Český Těšín

Jedná se o praktické plastové tašky žluté, modré a zelené barvy, které se dají navzájem spojit suchým zipem. Lidé tak mohou třídit odpad přímo doma a obsah vysypat do kontejneru stejné barvy. Tašky jsou opakovatelně použitelné a jednoduše uskladnitelné. Nabízíme ve dvou velikostech – o objemu 20 a 40 litrů.

Již v roce 2013 jsme distribuovali do domácností čtyři tisíce sad, které společně s dalšími nejúspěšnějšími obcemi v třídění dostali od společnosti EKO-KOM.  V roce 2017 město koupilo ze svého rozpočtu tisíc menších a stejný počet větších sad.

Nyní autorizovaná obalová společnost EKO-KOM, a.s.  společně s městským úřadem opět zajistili pro domácnosti v našem městě dva tisíce speciálních sad na třídění papíru, plastů a skla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…