Děčín: Magistrát chce oceňovat místa přátelská rodině

10.12.2014 17:11

Od příštího roku chce město samo vyhledávat a certifikovat provozovny a organizace, které vytvářejí příjemné prostředí pro rodiny s dětmi. Doposud tyto certifikáty udělovalo Centrum komunitní práce Ústí nad Labem.

Děčín: Magistrát chce oceňovat místa přátelská rodině
Foto: mmdecin.cz
Popisek: Děčín

„Velmi mě potěšilo, že se v našem městě najde mnoho organizací, které podporují příznivé prorodinné klima. Městská knihovna v Děčíně je bezesporu místem, které svým programem i příjemným prostředím láká své návštěvníky. A že je to prostor, který je takříkajíc přátelský rodinám, si povšimli kromě nás i pracovníci ústeckého Centra komunitní práce,“ řekla Hana Cermonová, náměstkyně primátorky. Centrum předalo děčínským knihovnicím v čele s panem ředitelem Zoubkem ocenění Místo přátelské rodině. Je to výraz uznání a díků za práci, kterou zaměstnanci především dětského oddělení odvádějí. A je to vedle Magistrátu města Děčín a dětské herny Kvítečkov letos už třetí organizace, která toto ocenění získala. „V budoucnosti bychom chtěli taková místa vyhledávat a certifikovat v rámci prorodinné politiky sami. Určitě jich v našem městě najdeme celou řadu. Budeme rádi, když nám pomůžete a budete posílat vaše tipy na zařízení, kde se cítíte dobře,“ doplnila náměstkyně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mmdecin.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…