Děčín: Město věnovalo hasičům lodní přívěs

19.12.2016 14:27

Přívěs na přepravu nafukovacích člunů pořídilo město pro Hasičský záchranný sbor. Lodní přívěs je určen pro přepravu nafukovacího raftu PULSAR 380, který byl z prostředků města pořízen v loňském roce, a člunu DINGHY 400.

Děčín: Město věnovalo hasičům lodní přívěs
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

„Naše jednotka požární ochrany tímto typem přívěsu nedisponovala a přeprava člunů byla řešena improvizovanými způsoby, což negativně ovlivňovalo rychlost reakce na řešení mimořádné události, ke které je jednotka vyslána,“ řekl Jiří Hykl, velitel stanice C2 HZS Ústeckého kraje. Dovybavením dojde zcela jednoznačně ke zkvalitnění a zefektivnění zásahové činnosti na vodních tocích řek Labe a Ploučnice, které jsou s městem Děčín neodmyslitelně spjaty, ale i na ostatních vodních plochách v katastru města. „Práce hasičů si velmi vážíme a jejich kvalitní vybavení je naprosto nezbytné pro včasný zásah a záchranu životů,“ řekla Marie Blažková, primátorka města. Konstrukce přívěsu, výškově stavitelná oj a LED osvětlení, umožňuje přepravu za nákladním i osobním vozidlem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…