Den zdraví na městské části Praha 5: Nechte si změřit tlak nebo index tělesné hmotnosti

09.05.2017 9:17

Dne 10. května 2017 od 13 hod. do 17 hod. v prostorách Úřadu MČ Praha 5 pořádá Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5 ve spolupráci se Státním zdravotním ústavem v Praze tradičně již 17. ročník zdravotně vzdělávací akce pro občany Prahy 5 pod záštitou starosty ing. Pavla Richtra a radního JUDr. Petra Lachnita.

Den zdraví na městské části Praha 5: Nechte si změřit tlak nebo index tělesné hmotnosti
Foto: Praha 5
Popisek: 17. ročník zdravotně vzdělávací akce pro občany Prahy 5 se konal pod záštitou starosty Pavla Richtra a radního Petra Lachnita (na snímku vpravo).

V prostorách radnice Prahy 5, Štefanikova 13 nabídneme změření krevního tlaku, stanovení indexu přiměřené tělesné hmotnosti (BMI index), stanovení množství skrytého tuku v těle přístrojem Omron, odborné poradenství ve výživě, inspirace pro zdravý jídelníček - pyramida zdravé výživy, poradenství odvykání kouření, úrazová problematika prevence alergií, prevence karcinomu prsu. Návštěvníci obdrží edukační zdravotně výchovné materiály a drobné dárky.

Den zdraví je zaměřen zejména na občany Prahy 5, ale i pro občany z jiných městských částí. Cílem je motivovat ke změně životního stylu a napomáhat tak ke zvýšení informovanosti veřejnosti o prevenci kardiovaskulárních a nádorových onemocnění, čímž přispívá ke zlepšení zdravotního stavu populace. Součástí je i prezentace organizací, které propagují zdravý životní styl.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…