Den zdraví na městské části Praha 5: Nechte si změřit tlak nebo index tělesné hmotnosti

09.05.2017 9:17

Dne 10. května 2017 od 13 hod. do 17 hod. v prostorách Úřadu MČ Praha 5 pořádá Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5 ve spolupráci se Státním zdravotním ústavem v Praze tradičně již 17. ročník zdravotně vzdělávací akce pro občany Prahy 5 pod záštitou starosty ing. Pavla Richtra a radního JUDr. Petra Lachnita.

Den zdraví na městské části Praha 5: Nechte si změřit tlak nebo index tělesné hmotnosti
Foto: Praha 5
Popisek: 17. ročník zdravotně vzdělávací akce pro občany Prahy 5 se konal pod záštitou starosty Pavla Richtra a radního Petra Lachnita (na snímku vpravo).

V prostorách radnice Prahy 5, Štefanikova 13 nabídneme změření krevního tlaku, stanovení indexu přiměřené tělesné hmotnosti (BMI index), stanovení množství skrytého tuku v těle přístrojem Omron, odborné poradenství ve výživě, inspirace pro zdravý jídelníček - pyramida zdravé výživy, poradenství odvykání kouření, úrazová problematika prevence alergií, prevence karcinomu prsu. Návštěvníci obdrží edukační zdravotně výchovné materiály a drobné dárky.

Den zdraví je zaměřen zejména na občany Prahy 5, ale i pro občany z jiných městských částí. Cílem je motivovat ke změně životního stylu a napomáhat tak ke zvýšení informovanosti veřejnosti o prevenci kardiovaskulárních a nádorových onemocnění, čímž přispívá ke zlepšení zdravotního stavu populace. Součástí je i prezentace organizací, které propagují zdravý životní styl.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

7:37 Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

ZŠ Okružní na Jižních Svazích se stále pyšní přívlastkem Partnerská škola Českého volejbalového svaz…