Do Bohumína se vrací legendární Čaj o páté

18.10.2018 21:22

Legendární Čaj o páté je zpátky. O návrat kdysi populární společenské akce se pokouší městská agentura K3 ve spolupráci s místní střední školou.

Do Bohumína se vrací legendární Čaj o páté
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

Čaj o páté uvedou v kavárně na náměstí T. G. Masaryka v centru města ve čtvrtek 25. října od 17 hodin, a to v hlavním sále i ve vinárně s novým designem.

Něco dobrého k pití, k jídlu, k tomu pohodová muzika, jako v tančírně. K poslechu i k tanci zahraje bohumínská kapela Štístko. „Reagujeme na poptávku ze strany seniorů. Přáli si program, který zažili v mládí. Tedy živá muzika k tanci, posezení, pohodová atmosféra. Říjnový Čaj o páté je něco jako první vlaštovka, uvidíme, jaký bude ohlas,“ říká ředitel K3 Bohumín Karel Balcar. Další díl bude 22. listopadu.

Čaj o páté hostí kavárna Střední školy Bohumín, kde funguje obor kuchař – číšník. Na návštěvníky čeká příjemné překvapení, od září je její vinárna v novém. „Řekli jsme si, že k proměně zázemí vinárny uzrál čas. Z námětů se nám nakonec nejvíce líbil záměr přetvořit ji do lehce industriálního stylu. Máme jen pozitivní ohlasy, jsme moc rádi,“ říká Liběna Orságová, ředitelka Střední školy Bohumín.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

19:27 Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

Celkem 400 bytů, z toho 280 na městských pozemcích a 120 na parcelách soukromých investorů nabídne n…