Dotazníkové šetření spokojenosti v Kladně

04.08.2014 10:00

Jak jsou spokojení obyvatelé Kladna s životem ve městě? Jak obyvatelé oceňují přírodní prostředí ve městě? Na tyto otázky a na mnohé jiné odpoví dotazníkové šetření, které organizuje nezisková organizace CI2, o. p. s.

Dotazníkové šetření spokojenosti v Kladně
Foto: Archiv
Popisek: Centrum města Kladno. Ilustrační foto

Jak jsou spokojení obyvatelé Kladna s životem ve městě? Jak obyvatelé oceňují přírodní prostředí ve městě? Na tyto otázky a na mnohé jiné odpoví dotazníkové šetření, které organizuje nezisková organizace CI2, o. p. s. Šetření ve městě probíhá od 17. července do poloviny srpna 2014 a jeho cílem je získat názor od pětiset obyvatel města.

Proškolení a označení tazatelé z řad studentů místního gymnázia budou na ulicích i v domácnostech oslovovat obyvatele města Kladna a vyplňovat s nimi dotazník.

Stejné dotazníkové šetření bude uskutečněno i v dalších městech České republiky: v Brně, Krnově či ve Svitavách a je součástí širšího projektu zaměřeného zejména na zmapování ekosystémových služeb v městském prostředí a zjišťování názorů a postojů místních obyvatel na ně. Projekt realizuje významná výzkumná organizace CzechGlobe ve spolupráci se zmíněnou neziskovou organizací CI2, o.p.s. Výstupy dotazníkového šetření budou zveřejněny v průběhu podzimu tohoto roku. Budou mimo jiné sloužit i vedení uvedených měst  jako zpětná vazba .

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestokladno.cz

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…