Dvůr Králové nad Labem: Do modernizace informačních systémů město investovalo přes 6,2 mil. Kč

31.05.2019 15:15

Odbor informatiky na Městském úřadě Dvůr Králové nad Labem vloni úspěšně realizoval projekt Informační systémy MěÚ Dvůr Králové nad Labem, jehož cílem bylo zefektivnit interní procesy a odstranit duplicity.

Dvůr Králové nad Labem: Do modernizace informačních systémů město investovalo přes 6,2 mil. Kč
Foto: www.dvurkralove.cz - Miluše Peterová
Popisek: Dvůr Králové nad Labem

„Pořídili jsme nové informační systémy, například komplexní software na zpracování a distribuci materiálů pro zastupitele města nebo aplikaci, která zajišťuje elektronické schvalování dokumentů. Důležitým dílčím cílem bylo také vytvoření dostatečné technologické podpory pro provoz těchto systémů,“ říká Ondřej Samek, vedoucí odboru informatiky a zároveň manažer projektu.

Díky novým technologiím je práce zaměstnanců efektivnější, více úkonů se realizuje ryze elektronickou formou a jsou provázanější. „V rozvoji a zavádění procesů elektronizace veřejné správy tak chceme na městském úřadě pokračovat i v budoucnu,“ podotýká královédvorský starosta Jan Jarolím. Město Dvůr Králové nad Labem za realizaci projektu zaplatilo více než 6,2 mil. Kč. Většinu prostředků pokryla dotace v celkové výši téměř 5,6 mil. Kč, a to jak z Integrovaného regionálního operačního programu, tak ze státního rozpočtu.

Parametry projektu: Integrovaný regionální operační program, číslo projektu: CZ.06.3.05/0.0/0.0/16_044/0006130, průběžná výzva č. 28 Specifické informační a komunikační systémy a infrastruktura II.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…