Fotosoutěž na téma Bezdomovectví a domov v Mladé Boleslavi

21.07.2016 14:37

Naděje a spoluorganizátoři charitativní akce Noc venku 2016 vyhlašují veřejnou fotosoutěž na téma „Bezdomovectví a domov v Mladé Boleslavi“. Soutěž je rozdělena do dvou věkových kategorií: Junior (do 18 let včetně) a - Senior (starší 18 let).

Fotosoutěž na téma Bezdomovectví a domov v Mladé Boleslavi
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Své fotografie zasílejte do 30. 9. 2016 na e-mailovou adresu ZDE. V emailu uveďte jméno, bydliště, věkovou kategorii (podle vašeho věku k 30. 9. 2016) a stručný popisek.

Fotografie budou posuzovány z hlediska dodržení tématu, originality a technické kvality snímku. Nejlepší fotografie vybere porota ze zástupců pořádajících organizací a sponzorů. Výherci budou kontaktováni na uvedené e-mailové adresy.

Vyhlášení výsledků a předání cen proběhne na charitativní akci Noc venku dne 24. 11. 2016 v Domě kultury v Mladé Boleslavi. Součástí akce bude výstava nejlepších zaslaných fotografií.

Podmínky soutěže:
Každý účastník může zaslat pouze jednu fotografii. Zasláním fotografie souhlasíte s jejím bezplatným využitím pro propagaci charitativní akce Noc venku a webových stránkách pořádajících organizací a sponzorů.

Partnerem a sponzorem soutěže je FOTO STANĚK, s. r. o.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…