Frenštát pod Radhoštěm: Město nezískalo dotaci na projekt regenerace panelového sídliště Školská čtvrť

23.03.2020 14:05

Město Frenštát pod Radhoštěm nezískalo dotaci ze Státního fondu rozvoje bydlení na projekt Regenerace sídliště Školská čtvrť I. etapa.

Frenštát pod Radhoštěm: Město nezískalo dotaci na projekt regenerace panelového sídliště Školská čtvrť
Foto: mufrenstat.cz
Popisek: Frenštát pod Radhoštěm

Důvodem byl velký převis žadatelů o dotaci a nedostatek finančních prostředků alokovaných v Programu regenerace sídlišť.  Naše město je se svým projektem sedmým schváleným náhradníkem.

„Státní fond rozvoje bydlení chce požádat o navýšení rozpočtu pro rok 2020. V případě jeho navýšení na celkem 200 milionů korun budou prostředky poskytnuty i náhradníkům, kterým byl dotační projekt schválen, ale z důvodu nedostatku finančních prostředků dotace prozatím nebyla poskytnuta. Myslím si, že Parlament ČR tyto prostředky schválí a budeme moci  tento projekt v letošním roce začít realizovat,“ uvedl Jiří Unruh, místostarosta města.

Státní fond rozvoje bydlení také oznámil, že v průběhu měsíce října 2020 bude v programu Regenerace sídlišť vyhlášena výzva pro rok 2021. Dotace budou poskytovány na regeneraci veřejných prostranství na sídlištích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…