Frenštát pod Radhoštěm: Oprava mostu přes Lánský potok bude delší, než se předpokládalo

28.11.2017 18:51

Stávající oprava mostu přes Lánský potok a s ním spojené uzavření komunikace spojující centrum města s místní částí Kopaná se vzhledem nepříznivým vlivům počasí nepodaří ukončit dle původního předpokladu do konce listopadu tohoto roku.

Frenštát pod Radhoštěm: Oprava mostu přes Lánský potok bude delší, než se předpokládalo
Foto: mufrenstat.cz
Popisek: Frenštát pod Radhoštěm

Stavební práce na tělese mostu tak budou probíhat ještě v prosinci, s termínem obnovení dopravy 18. 12. 2017.

Zároveň zůstávají stále mimo provoz obě autobusové zastávky Frenštát pod Radhoštěm, „U Tírny“ a Frenštát pod Radhoštěm, rozc. Helštýn. „Od 18. 12. 2017 již budou moci motoristé i pěší most využívat, přesto však budou ještě pokračovat dokončovací práce na úpravě koryta potoka v okolí mostu,“ uvedl Jan Janotka z odboru investic a rozvoje MěÚ Frenštát pod Radhoštěm.

Město Frenštát pod Radhoštěm zahájilo opravu mostu v červenci 2017. Předpokládané náklady dosáhnou výše více jak 3 miliony korun. Jedná se o rozsáhlou rekonstrukci, kdy dochází k úplnému odstranění původního tělesa mostu a výstavbě nového. Stavbu provádí firma STAVBY A STATIKA spol. s r. o. z Třince.

„Připomínám, že objízdná trasa je navedena po ulicích Horní, Nádražní, Bezručova a dále po silnici „Solárka“ pro autobusy a nákladní dopravu, řidiči osobních vozidel mohou využívat okolní místní komunikace, uzavřel Jan Janotka z odboru investic a rozvoje MěÚ Frenštát pod Radhoštěm.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

22:28 Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

Jablonci nad Nisou se ve vysoké konkurenci podařilo obhájit loňské krajské prvenství. Druhou příčku …