Frenštát pod Radhoštěm: Oprava mostu přes Lánský potok bude delší, než se předpokládalo

28.11.2017 18:51

Stávající oprava mostu přes Lánský potok a s ním spojené uzavření komunikace spojující centrum města s místní částí Kopaná se vzhledem nepříznivým vlivům počasí nepodaří ukončit dle původního předpokladu do konce listopadu tohoto roku.

Frenštát pod Radhoštěm: Oprava mostu přes Lánský potok bude delší, než se předpokládalo
Foto: mufrenstat.cz
Popisek: Frenštát pod Radhoštěm

Stavební práce na tělese mostu tak budou probíhat ještě v prosinci, s termínem obnovení dopravy 18. 12. 2017.

Zároveň zůstávají stále mimo provoz obě autobusové zastávky Frenštát pod Radhoštěm, „U Tírny“ a Frenštát pod Radhoštěm, rozc. Helštýn. „Od 18. 12. 2017 již budou moci motoristé i pěší most využívat, přesto však budou ještě pokračovat dokončovací práce na úpravě koryta potoka v okolí mostu,“ uvedl Jan Janotka z odboru investic a rozvoje MěÚ Frenštát pod Radhoštěm.

Město Frenštát pod Radhoštěm zahájilo opravu mostu v červenci 2017. Předpokládané náklady dosáhnou výše více jak 3 miliony korun. Jedná se o rozsáhlou rekonstrukci, kdy dochází k úplnému odstranění původního tělesa mostu a výstavbě nového. Stavbu provádí firma STAVBY A STATIKA spol. s r. o. z Třince.

„Připomínám, že objízdná trasa je navedena po ulicích Horní, Nádražní, Bezručova a dále po silnici „Solárka“ pro autobusy a nákladní dopravu, řidiči osobních vozidel mohou využívat okolní místní komunikace, uzavřel Jan Janotka z odboru investic a rozvoje MěÚ Frenštát pod Radhoštěm.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Odborné sociální poradenství nově v Domečku, brzy bude otevřen i společenský sál

16:14 Znojmo: Odborné sociální poradenství nově v Domečku, brzy bude otevřen i společenský sál

Znojemské Centrum odborného sociálního poradenství (dále COSP) se přestěhovalo do bývalého Hotelu Zn…