Frenštát pod Radhoštěm: Zastupitelé budou znovu jednat o regulaci hazardu ve městě

06.11.2017 21:16

Ve čtvrtek 9. listopadu 2017 v 15 hodin se uskuteční 24. zasedání Zastupitelstva města Frenštát pod Radhoštěm. Na programu jednání je celkem 23 bodů.

Frenštát pod Radhoštěm: Zastupitelé budou znovu jednat o regulaci hazardu ve městě
Foto: mufrenstat.cz
Popisek: Frenštát pod Radhoštěm

Zastupitelé budou například schvalovat dotační programy pro poskytování dotací z rozpočtu města pro rok 2018, přijetí úvěru za účelem zajištění investičních akcí města. Projednají možnost prezentace preventivního programu Protidrogový vlak 2018 ve Frenštátě pod Radhoštěm či udělí letošní cenu Sv. Martina. Podruhé se na svém jednání vrátí k otázce možnosti regulace hazardu ve městě.

Z pravidelných bodů jsou pak na programu informace o dotačních projektech, převody nemovitostí, rozpočtová opatření, poskytnutí dotace Moravskoslezskému kraji na spolufinancování projektu „Kotlíkové dotace v MSK“. 

Zveřejněný program jednání včetně projednávaných materiálů naleznete zde. Program jednání může být se souhlasem ZM měněn či doplňován.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

22:28 Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

S příchodem letního počasí otevřelo své brány letní koupaliště na Písečném ostrově v Litoměřicích. V…