Frenštát pod Radhoštěm se přihlásil do „Ankety společenské odpovědnosti“

27.12.2014 19:19

Město Frenštát pod Radhoštěm dlouhodobě vnímá odpovědnost ke svým občanům, zaměstnancům, kvalitě prostředí a hlásí se k myšlence společenské odpovědnosti. Proto se opětovně přihlásilo do „Ankety společenské odpovědnosti“, jejíž 5. ročník byl vyhlášen.

Frenštát pod Radhoštěm se přihlásil do „Ankety společenské odpovědnosti“
Foto: mufrenstat.cz
Popisek: Frenštát pod Radhoštěm

Až do 31. prosince 2014 tak můžete právě Vy, občané našeho města, ale i ostatní veřejnost, vyjadřovat svůj názor na společensky nejodpovědnější firmu, které můžete dát svůj hlas, a to prostřednictvím internetového hlasování na webové stránce http://www.naseodpovednost.cz/anketa . Pokud věříte v potenciál našeho města, přispějte svým hlasem k obhájení vítězství v této občanské anketě. Děkujeme za Vaši podporu hlasováním na internetu http://www.naseodpovednost.cz/anketa . Připravili jsme pro Vás také tištěný hlasovací lístek, jehož prostřednictvím lze hlasovat do 31. 12. 2014 přímo na recepci Městského úřadu ve Frenštátě pod Radhoštěm. Více informací na www.naseodpovednost.cz a facebooku Naše odpovědnost. Děkujeme za Váš hlas!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: .

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Ježkovy oči získaly další dvě ocenění

10:23 Jihlava: Ježkovy oči získaly další dvě ocenění

V soutěži Radniční oko, které pořádá Sdružení vydavatelů radničních zpravodajů ČR, získaly jihlavské…