Frýdek-Místek: Od 9. září budou po městě opět přistaveny velkoobjemové kontejnery

04.09.2019 6:33

Statutární město Frýdek-Místek bojuje proti odkládání starého nepotřebného nábytku k popelnicím častějším přistavováním kontejnerů na velkoobjemový odpad. Občané tak budou mít opět možnost zbavit se zdarma starých a nepotřebných skříní, pohovek, matrací či koberců. Kontejnery budou na 66 svozových místech v různých lokalitách města přistavovány postupně od 9. září.

Frýdek-Místek: Od 9. září budou po městě opět přistaveny velkoobjemové kontejnery
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

První letošní svoz velkoobjemového dopadu se uskutečnil v březnu, následovaly svozy v květnu a červenci. Další se koná nyní v září a poslední letošní svoz se uskuteční v listopadu.

Kontejnery budou v daném místě přistaveny vždy dopoledne uvedeného dne, nejpozději do 14 hodin, a odváženy budou následující den mezi 6 až 12 hodinou.

Do přistavených kontejnerů ODKLÁDEJTE objemný odpad (např. skříně, ostatní nábytek, koberce, matrace), NEODKLÁDEJTE nebezpečný odpad (např. monitory, počítače, lednice, mrazáky, zbytky barev,... ani stavební odpad).

Harmonogram svozu najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

13:37 Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

Správa železnic pokračuje v přípravách sítě vysokorychlostních tratí, o pokračujících pracích přijel…