Frýdek-Místek: Roznáška roušek, které nakoupilo město, je v plném proudu

25.03.2020 21:16

Město už rozneslo roušky lékařům i záchranářům, hasičům i strážníkům, pečovatelkám a dalším. Zítra ráno je začne roznášet do schránek občanům.

Frýdek-Místek: Roznáška roušek, které nakoupilo město, je v plném proudu
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Už jsme roznesli 8.977 roušek s vlastnostmi respirátoru FFP2! Dodali jsme je do nemocnice, Polikliniky, Sageny, Krevního centra, do lékáren, mají je pediatři, praktičtí lékaři, zubaři, psychiatři, gynekologové, zdravotnická záchranná služba – viz fotografie, alergologické ambulance, psychologické ambulance, policie, hasiči, dobrovolní hasiči, strážníci, poskytovatelé sociální péče – Hospic, Domov pro seniory, Gaudium, Adra, Centrum pečovatelské služby a mnozí další.

V současné době se balí roušky pro seniory a zítra ráno v 7 hodin začíná roznos po celém městě.

Nemusíte mít obavy, na každého se dostane, koupili jsme jich 70.000. V první várce budeme roznášet občanům od 65 let, kterých je ve městě 11.733. Ti patří do nejohroženější skupiny obyvatel a musíme se o ně postarat jako první. Pokud vše půjde podle plánu, tak tato roznáška by měla být v sobotu hotova a pak začneme roznášet všem ostatním občanům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…