Frýdek-Místek: Zástupci polských cestovních kanceláří a deníků poznávali tajemství města

12.10.2018 20:38

Turistické informační centrum Frýdek?Místek vytvořilo společně s partnery, poskytovateli služeb, nový produkt, kterým chce podpořit turistickou návštěvnost Frýdku-Místku.

Frýdek-Místek: Zástupci polských cestovních kanceláří a deníků poznávali tajemství města
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Ve dnech 4. - 7. 10. 2018 se proto uskutečnila infocesta pro zástupce cestovních kanceláří a deníků z Polska, jejíž cílem bylo seznámit zástupce cestovních kanceláří a novináře s novým produktem města Frýdku-Místku "Objev 4 tajemství Frýdku-Místku". Produkt rozšiřuje nabídku atraktivit a zážitků města a samozřejmě i turistické oblasti Beskydy-Valašsko a je zařazen rovněž do systému Beskydy Card. Jde o celodenní sérii komentovaných prohlídek a jedinečných zajímavostí určených pro individuální návštěvníky i skupiny, kdy účastníci mohou v jednom dni objevit 4 tajemná místa Frýdku-Místku.

„Nadšení pozvaných zástupců jsme předpokládali, jelikož zážitky, autentické příběhy, historie a gastronomie je to, co polské návštěvníky na cestování láká,“ říká Monika Konvičná, ředitelka Turistického informačního centra Frýdek-Místek a dodává, že TIC F-M skupinu pečlivě akvizovalo pomocí zahraničního zastoupení Czechtourism ve Varšavě. „Skupina zástupců CK a deníků z Polska má zájem poznávat nové, méně známé turistické destinace než je Praha, Východní Morava, Olomouc, avšak se zážitkem. A to se nám, troufám si říci, podařilo představit,“ dodává Monika Konvičná.

„Nový produkt budeme dál komunikovat prostřednictvím informačních letáčků a krátkého videa u cílových skupin návštěvníků,“ informuje Nikola Laníková, pověřena řízením projektu, který byl podpořen z Fondu mikroprojektů Euroregionu Beskydy Interreg V-A Česká republika – Polsko.

„Věříme, že jsme všichni společně, TIC F-M i partneři projektu, v průběhu infocesty dokázali, že jsou další důvody, proč Frýdek-Místek, potažmo Beskydy, navštívit,“ dodává Nikola Laníková.

Infocestu realizovalo Turistické informační centrum Frýdek-Místek za finanční podpory statutárního města Frýdek-Místek.

Více informací k produktu najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

11:33 Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

Některé projekty v krajském městě se neobejdou bez dobré spolupráce a komunikace mezi krajem a měste…