Frýdek-Místek má svou šifrovací hru

21.07.2022 15:33 | Tisková zpráva

Pojďte si užít venkovní šifrovací hru! Procvičte si své mozkové buňky při luštění hádanek, šifer a indicií a zároveň poznejte město netradičním způsobem! Nejen, že se pobavíte se svými kamarády, rodinou či kolegy, ale také zjistíte, jak spolu umíte komunikovat a spolupracovat.

Frýdek-Místek má svou šifrovací hru
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Frýdek-Místek se na začátku prázdnin zařadil po bok měst jako Ostrava a Olomouc, kde si tyto šifrovací hry již mohou zájemci zahrát. A vy tak nyní máte u nás možnost se vydat po stopách textilek. Hra začíná na frýdeckém Zámeckém náměstí a každá vyluštěná šifra vás zavede na místo, které je spjato s textilní výrobou ve městě. Projdete se známými místy netradičním způsobem,a navíc se pobavíte při hledání správných řešení šifer. A pokud nejste místní, nevadí. Tato hra se stane vaším průvodcem po Frýdku-Místku.

Jak hru získat?

Hru si můžete zakoupit na pobočkách Turistického informačního centra Frýdek-Místek nebo online na webu ZDE, kdy vám herní balíček bude buď zaslán prostřednictvím Zásilkovny nebo si jej můžete vyzvednout v kavárně Lu Café na frýdeckém zámku.

Co vás čeká?

8 středně těžkých šifer k vyluštění

3 km, které vás zavedou na místa spjatá s textilním průmyslem

2 – 4 hodiny luštění

A co k tomu potřebujete?

Luštění je prováděno starou dobrou papírovou formou, online aplikace vám ale nabídne nápovědy a řešení, budete-li je potřebovat. A k tomu chuť hrát a bavit se!

Hra je vhodná pro dospělé či děti od 12 let a je ideální pro 2 – 5 hráčů.

Cena hry je 990,- Kč

Chcete se po stopách textilek vydat spolu s průvodcem? Objednejte se na některý z termínů! Máme pro vás připraveny komentované prohlídky až do října! Více informací na webu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…