Frýdek-Místek opraví další komunikace včetně části frekventované Ostravské

16.08.2023 10:23 | Tisková zpráva

Frýdecko-místecká radnice se pustila do další série oprav komunikací. Zatímco technické služby finišují s rekonstrukcí autobusového zálivu ve Frýdlantské ulici v Místku, pustily se také do opravy silnice v části Ostravské. Následovat budou další lokality.

Frýdek-Místek opraví další komunikace včetně části frekventované Ostravské
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Řidiči se ve Frýdku-Místku dočkají většího komfortu. Technické služby začaly s opravou části komunikace ve frekventované Ostravské ulici, a to v úseku před křižovatkou s ulicí 8. pěšího pluku a končící za křižovatkou s ulicí ČSA. Silnice v tomto úseku patří městu, její další část pak spravuje Moravskoslezský kraj.

Anketa

Má prezident Pavel jmenovat Roberta Fremra ústavním soudcem?

hlasovalo: 7675 lidí

„Opravíme vnější jízdní pruhy, které jsou poznamenané jízdou autobusů, vyspravíme propadlé vpusti a položíme nový asfaltový koberec. Jde o první etapu opravy a zároveň předvoj před budoucí generální rekonstrukcí,“ uvedl náměstek primátora pro dopravu a silniční hospodářství Miroslav Bártek (Naše Město F-M).

Následně se technické služby přemístí také do frýdeckých ulic Na Kopci, Javorová a Habrová. V Místku pak opraví povrch Bezručovy ulice, poblíž autobusového zálivu u Ještěra, jehož oprava má být hotova v závěru srpna.

Ředitelství silnic a dálnic zároveň zahájilo rekonstrukci dvou mostů v Beskydské ulici v Místku poblíž Tesca (více ZDE). Práce probíhají za úplné uzavírky Beskydské ulice v určitém rozsahu (v km cca 53,2 až 53,3) a potrvají 24 týdnů. Provoz pod opravovanými mosty zůstává zachován obousměrně a zúženými pruhy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Loňský rekord návštěvnosti Open House Brno padl

10:23 Brno: Loňský rekord návštěvnosti Open House Brno padl

Přes 31 tisíc návštěv, prohlídky s asistenční službou pro nevidomé či světová hudební premiér,– to b…