Frýdek-Místek zabezpečil červenou lávku na Revoluční

27.07.2022 16:34 | Tisková zpráva

Oproti původním plánům přistoupila radnice k dřívějšímu zásahu na červené lávce pro pěší v Revoluční ulici. Zhoršení stavu dřevěných desek, které pokrývají mostovku, zapříčinilo horké a suché počasí v posledních dnech.

Frýdek-Místek zabezpečil červenou lávku na Revoluční
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

„Desky se začaly prohýbat a zvedat a chůze po lávce přestala být bez rizika zakopnutí či pádu. Ihned po prověření stavu jsme začali jednat. Jednu část lávky jsme uzavřeli a druhou pracovníci technických služeb provizorně zajistili. Lidé nyní bezpečně projdou,“ potvrdil náměstek primátora Jiří Kajzar (Naše Město F-M).

Původně byla plánována oprava červené lávky na příští rok, a to v plném rozsahu. Nynější situace mění plány a zřejmě bude nutné další opatření ještě před letošní zimou.

Letos na jaře technické služby důkladně vyčistily od špíny a graffiti prosklené krytí nad rampou lávky na straně u Kauflandu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…