Frýdlant: Databáze a brožura mapují 50 drobných památek

30.05.2020 12:20

Díky financování projektu „Paměť v krajině Trojzemí“ CZ/DE (díky němuž byla ve Frýdlantu mimo jiné obnovena křížová cesta na Křížovém vrchu) se podařilo vytvořit pro návštěvníky Frýdlantska databázi s popisy 50 drobných památek, které se nalézají na Frýdlantsku.

Frýdlant: Databáze a brožura mapují 50 drobných památek
Foto: wikipedia
Popisek: Frýdlant

Fyzicky je zdarma brožura k vyzvednutí v Turistickém informačním centru ve Frýdlantu. Databáze je přístupná zdarma ZDE v českém i německém jazyce.

Projekt „Paměť v krajině Trojzemí“ č. 100260207 je finančně podpořen z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj (85%) v rámci Programu spolupráce na podporu přeshraniční spolupráce mezi Českou republikou a Svobodným státem Sasko 2014 – 2020, ze státního rozpočtu ČR (5 %) a rozpočtu Města Frýdlant (10 %).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…