Havířov: Akademie III. věku nabízí studium pro seniory

23.09.2013 21:36

Město Havířov v měsíci říjnu 2013 nově otevře již třináctý ročník dvouletého studia seniorů Akademie III. věku. Pro studium v Akademii jsou stanoveny tyto podmínky.

Havířov: Akademie III. věku nabízí studium pro seniory
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Studium je určeno přednostně pro občany-seniory města Havířova ve starobním, částečně invalidním nebo invalidním důchodu, kteří uhradí kurzovné 500,- Kč/semestr, studium je určeno i pro ty občany-seniory Havířova, kteří Akademii nikdy nenavštěvovali nebo ji absolvovali před více než 5 lety, kteří uhradí kurzovné 500,- Kč/semestr, a  je také určeno pro ty občany-seniory Havířova, kteří Akademii absolvovali před 3 až 5 lety, kteří uhradí kurzovné 1.000,- Kč/semestr.

Senioři při studiu získají znalosti z oblastí: např. cizí jazyk (AJ nebo NJ), práce na PC, psychologie, právo, astronomie, historie regionu, finanční poradenství, politologie, komunální a sociální politika státu a jiné.

Akademii mohou navštěvovat občané jiné obce/města, a to za předpokladu, že nebude naplněn limit 60 účastníků/semestr a tito účastníci uhradí ze svého náklady celého studia v plné výši.

Zájemci o studium se mohou přihlásit na Vysoké škole sociálně-správní, Institutu celoživotního vzdělávání Havířov o.p.s., V. Nezvala 801/1, 736 01 Havířov-Město. Kontaktní osoba: p. Marta Bezecná, sekretariát VŠSS,  tel. č.: 596 411 350, mobil: 602 592 363.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: havirov-city.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…