Havířov: Bazén v městské sportovní hale je znovu k dispozici

04.02.2012 15:02

Bazén v Městské sportovní hale v Havířově, kde probíhalo plavání kojenců, batolat a dětí z mateřských škol, bude od pondělí 13. února 2012 znovu otevřen.

Havířov: Bazén v městské sportovní hale je znovu k dispozici
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Loni v létě prostory dětského bazénu uzavřel špatný technický stav nosných střešních konstrukcí, který technici odkryli při první části modernizace městské sportovní haly. Oprava statiky stála 2,4 miliony korun. Pro plaveckou školu Delfínek správa portovních a rekreačních služeb v Havířově zabezpečila náhradní prostory pro výuku plavání, děti navštěvovaly bazén při Základní škole Františka Hrubína.

 Do budoucna město počítá s celkovou modernizací také těchto prostor sportovní haly Slavie. Je zpracován projekt, který například řeší bazén z nerezu se sníženou hloubkou pro plavání dětí, nové technologie filtrů a vhodné zázemí pro návštěvníky. Zcela se změní vnitřní dispozice, přibudou šatny, místnost pro odpočinek dětí, prostory pro odstavení kočárků, zázemí pro zdejší personál. Náklady jsou vyčísleny na 6,5 milionů koru, město hledá možné zdroje financování.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: havirov-city.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

22:28 Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

Jablonci nad Nisou se ve vysoké konkurenci podařilo obhájit loňské krajské prvenství. Druhou příčku …