Havířov: Darujte jídlo a drogerii těm, kterým se nedostávají

23.04.2021 7:35

Do Sbírky potravin se v sobotu 24. dubna od 8 do 18 hodin zapojí všechny hypermarkety Globus. Pro tento důležitý dobročinný den Globus zlevní výběr zboží, který se pro potravinové banky a jejich klienty hodí.

Havířov: Darujte jídlo a drogerii těm, kterým se nedostávají
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Zároveň volbu vhodných potravin a drogistického zboží usnadní v mobilní aplikaci Můj Globus. Nákup pro Sbírku potravin bude tedy pohodlný, bezpečný a rychlý. Počet potřebných, kteří se na potravinové banky obrací o pomoc, vlivem situace okolo koronaviru znatelně narůstá.

Stejně jako podzimní sbírka, ze které putovalo do potravinových bank 43 tun potravin a drogerie, bude i ta jarní probíhat za přísných hygienických podmínek, která respektují všechna stanovená nařízení.

Nejvhodnějšími potravinami pro darování jsou zejména ty trvanlivé, tedy těstoviny, rýže, konzervy, dětské výživy, trvanlivá mléka nebo cukr a sůl. Z drogistického zboží se nejčastěji darují mýdla, prací prášky, dětské pleny a kosmetika.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…