Havířov: Parkování ve městě posílí dvě nová parkoviště

28.04.2018 17:00

Zastupitelé schválili zařazení dvou investičních akci do letošního rozpočtu. Stále se zhoršující situaci s parkováním ve městě zmírní dvě nová parkoviště, a to u kostela sv. Anny v Havířově-Městě a za bytovým domem na ulici Železničářů poblíž vlakového nádraží.

Havířov: Parkování ve městě posílí dvě nová parkoviště
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Výstavbou parkoviště u kostela sv. Anny vznikne nově 42 parkovacích míst pro osobní automobily, z toho budou 4 parkovací místa pro osoby ZTP/P. Parkoviště vyjde město na zhruba 5 milionů korun.

Za bytovým domem na ulici Železničářů bude také 42 nových parkovacích míst pro osobní automobily, z toho 2 budou pro osoby ZTP/P. Původně bylo řešení těchto parkovacích míst součásti projektu na rekonstrukci přednádražního prostoru, ale z důvodu neuznatelnosti finančních nákladů v rámci dotace bude město stavbu realizovat samostatně z vlastních prostředků, a to za zhruba 7 milionů korun.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

20:27 Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

Statutární město Zlín zahájilo ve spolupráci s externí firmou odchyt přemnožených nutrií. První odch…