Havířov: Realitní agentura zkvalitnila zázemí pro zaměstnance údržby

03.09.2018 17:32

Městská realitní agentura dokončila rekonstrukci střediska údržby v ulici Družstevnická 1127/1 v Havířově-Podlesí. Zaměstnanci získali po dvaceti letech prostornější šatny, nové toalety, sprchy a denní místnost s jídelním stolem a kuchyňským zázemím. Velkorysejší uspořádání skladu navíc výrazně zlepšuje vnitřní logistiku.

Havířov: Realitní agentura zkvalitnila zázemí pro zaměstnance údržby
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Proměna se podařila díky dispozičním změnám – propojení obou budov A a B v místě, kde se nacházely sklepní prostory. "S výjimkou kancelářských prostor, které zůstaly beze změn, bylo obměněno dispoziční uspořádání místností skladových prostor, dílen údržby a kanceláře materiálně technického zásobování (MTZ)," popsal jednatel Jiří Lankočí.

"Konečně jsme se dočkali. Místnost je nyní delší asi o 4 metry, je zde více světla a celkově je vzdušnější. Nová je elektroinstalace, vyměněny jsou podlahy i svítidla. Současně jsme udělali generální úklid regálů a všech prostor, kam jsme se dříve nedostali. Jsme moc spojeni," řekla vedoucí skladu Lenka Benová. Také zedník Jiří Sikora maximálně oceňuje změny. "Do šaten a toalet se dostaneme rychleji. Dříve jsme museli obcházet budovu zvenku, nyní projdeme spojovací chodbou. Šatny i sprchy jsou mnohem prostornější. Teď je to fajn, protože máme i denní místnost, kde si můžeme ohřát jídlo

"Nové zázemí, které odpovídá současným moderním trendům a standardům kvality, poskytuje zázemí pro 43 zaměstnanců. Součástí ostrahy objektu je kamerový systém a elektronická a zabezpečovací signalizace," uvedl jednatel Róbert Masarovič. "Do konce roku dojde k venkovním úpravám. Počítá se s umístěním kontejnerů sypkého materiálu, aby se při manipulaci s pískem a štěrkem minimalizovala prašnost. Je to vstřícný krok k okolním nájemníkům. Výhledově bude srovnán povrch a vzniknou parkovací místa pro služební auta," doplnil vedoucí údržby Kamil Kuzník.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…