Havířov: Splašková kanalizace na ul. Fryštátská a okolí je již zkolaudována

28.06.2019 20:32

Oznamujeme vlastníkům v dané lokalitě, že splašková kanalizace byla v polovině června 2019 zkolaudována a tudíž je možnost zahájit výstavbu jednotlivých přípojek a napojování nemovitostí.

Havířov: Splašková kanalizace na ul. Fryštátská a okolí je již zkolaudována
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Vlastníci nemovitostí se „Smlouvou o výstavbě a financování“ zavázali, že stavbu soukromé části kanalizační přípojky dokončí a napojí se na kanalizační řad do 12 měsíců ode dne, kdy bude vydán kolaudační souhlas pro příslušnou část kanalizačního řadu.

Město zahájilo předávání Vlastníkům nemovitostí v dotčené lokalitě územní souhlasy pro výstavbu soukromé části kanalizační přípojky, včetně kopie projektové dokumentace a to bezplatně.

Na základě žádosti Město poskytne Vlastníkovi bezúročnou peněžitou zápůjčku na stavbu soukromé části kanalizační přípojky až do výše 100% nákladů dle zpracované projektové dokumentace, po odečtení nákladů na výkopové práce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…