Havířov: Veselici v Renetě si užilo více než 200 seniorů

25.06.2022 17:02 | Tisková zpráva

Hudba a smích se ve čtvrtek ozýval ze Společenského domu Reneta. Havířovští senioři se sešli na Veselici klubů seniorů města. Na stolech nechybělo občerstvení, na parketu milovníci tance, bohatá tombola a všudypřítomná dobrá nálada. Organizátorem akce byl odbor sociálních věcí Magistrátu města Havířova ve spolupráci s místními kluby seniorů. Začínalo se ve tři a veselilo až do hodin večerních.

Havířov: Veselici v Renetě si užilo více než 200 seniorů
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Mezi přítomnými nechyběla ani náměstkyně pro sociální oblast Stanislava Gorecká: „Byla jsem velmi příjemně překvapena vysokou účastí na Veselici. Přesně 212 seniorů se přišlo pobavit. Byla radost pozorovat, jak si povídají a tančí. Také já jsem se dobře bavila, a za krásnou akci a perfektní organizaci děkuji všem kolegyním a kolegům z odboru sociálních věcí. Prostírání stolů, nápoje, obsluha za barem, moderace, ale také úklid po akci, to je všechno jejich práce. Když tak nad tím přemýšlím, říkám si, že mám ten nejlepší odbor na celém magistrátě.“

„Letos v únoru bychom pořádali jubilejní 10. ročník Plesu seniorů, ale jelikož nám to pandemická situace nedovolila, rozhodli jsme uspořádat tuto Veselici, která je ve stejném režimu jako ples. Hudba, tanec, dobré jídlo a pití včetně tomboly. O koláčky i jednohubky se postarali senioři z místních klubů seniorů, o kulturní vložku zase taneční vystoupení dětí. Nechyběla ani večeře. Odměnou nám byly úsměvy na tvářích našich seniorů,“ dodala k povedené akci Miroslava Lepíková z odboru sociálních věcí.

Vstupenka byla v hodnotě 100 korun, za kterou ale senioři dostali občerstvení, víno, večeři a fungovala též jako lístek do tomboly, ve které na všechny přítomné čekalo 74 cen.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…