Havířov: Z ulice Moravské bude jednosměrka

31.07.2022 11:23 | Tisková zpráva

Odbor komunálních služeb Magistrátu města Havířova připravuje v měsíci srpnu 2022 změnu organizace dopravy na ulici Moravské v Havířově-Šumbarku ve směru od odbočky k Policii ČR až po ulici Ladovu. V případě nepříznivých klimatických podmínek budou práce pokračovat i v následujícím měsíci září.

Havířov: Z ulice Moravské bude jednosměrka
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

„Plánovaná realizace bude obnášet zjednosměrnění dané komunikace a vyznačení parkovacího pásu po pravé straně ulice Moravské. Dojde také k vyznačení a úpravě parkovacích míst u nákupního střediska. Připravovanou změnou organizace dopravy v dané lokalitě přibude cca 30 parkovacích míst. Prosíme občany, aby byli opatrní a obezřetní, a sledovali přechodné dopravní značení na daném místě,“ dodal podrobnosti náměstek pro investice a chytré město Bohuslav Niemiec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …