Havířovská sportoviště budou v sobotu patřit dětem s rodiči

22.05.2013 9:14

Sportovní den rodičů a dětí připravuje na nadcházející sobotu 25. května Správa sportovních a rekreačních zařízení v Havířově.

Havířovská sportoviště budou v sobotu patřit dětem s rodiči
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

 

Na sedmi sportovištích ve všech částech města budou probíhat turnaje, soutěže, tréninky, autogramiáda se známými fotbalisty a další zajímavé akce, které si rodiče se svými ratolestmi pro strávení dne mohou zvolit. 
 
 "Cílem akce, která je v takovém měřítku pořádána v Havířově poprvé, je přivést na různá sportoviště ve městě děti bez rozdílu věku, které přijdou se svými rodiči. Máme představu, že by se všichni hravou a nenásilnou formou mohli seznámit jak s daným konkrétním sportem tak místem, kde se může provozovat, kde se děti mohou do budoucna přihlásit," vysvětluje ředitel SSRZ Václav Wicher. 
 
 Doporučuje například navštívit atletické dopoledne na hřišti ZŠ Marie Kudeříkové, kde budou soutěže v atletických disciplínách nazvané Cesta na Olymp. Týmové úkoly tady mohou na některých stanovištích plnit celé rodiny. "Veřejnost a především fandy fotbalu bych pozval také do Městského fotbalového areálu v Prostřední Suché, kde máme připraven kruhový trénink s havířovskými trenéry i hráči, nebudou chybět dovednostní soutěže o ceny a hlavně je na hodinku od půl druhé odpoledne připravena autogramiáda se známými fotbalisty," zve Václav Wicher. Podrobný program na sportovištích zde.
 
 Sportoviště se otevírají v devět ráno a pro veřejnost budou přístupna do pěti hodin odpoledne. Na některých stanovištích si lidé budou moci po sportování nechat změřit tlak nebo se zvážit. Do krytých hal si příchozí musejí přinést své sportovní přezutí podobně jako zájemci o in-line dráhu na zimním stadionu musejí mít vlastní brusle.
 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: havirov-city.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…