Havířovské vedení rozdalo i letos vánoční dary za 150 tisíc korun

20.01.2021 15:53

Vedoucí představitelé města každoročně navštěvují v předvánočním období několik zařízení, aby předali dárky dětem i dospělým. Letos to bylo kvůli protiepidemickým opatřením bez osobní účasti, nicméně dárky doputovaly tam, kam měly.

Havířovské vedení rozdalo i letos vánoční dary za 150 tisíc korun
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Klienti dětského centra Čtyřlístek, SANTÉ a Azylového domu pro rodiny Armády spásy a děti z mateřské školy Paraplíčko, Domova pro osoby se zdravotním postižením Benjamín a dětského domova na Čelakovského ulici tak obdrželi předčasnou vánoční nadílku.

„Mrzí mě, že to letos ze známých důvodů nešlo osobně, protože co je víc, než vidět úsměvy a rozzářené oči obdarovaných. Věřím, že dárky radost udělaly, protože i letos jsme naslouchali potřebám a přáním jednotlivých zařízení. Za částku 150 tisíc korun jsme pořídili vybavení domácnosti, sportovní vybavení, kancelářské a psací potřeby, hry, hračky nebo speciální výukové pomůcky. Předvánoční čas je určený k tomu, abychom obdarovávali druhé,“ uvedla náměstkyně pro sociální oblast Stanislava Gorecká.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…