Hledá se nový šéf Technických služeb města Olomouce

02.09.2020 15:46

Městská akciová společnost, Technické služby města Olomouce, vyhlašuje výběrové řízení na předsedu představenstva. Přihlášky mohou zájemci podávat od 1. září do 19. října.

Hledá se nový šéf Technických služeb města Olomouce
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Na pozici předsedy představenstva, dříve ředitele společnosti, je požadováno ukončené VŠ vzdělání ekonomického, právního, ekologického nebo technického směru a praxe na manažerské pozici minimálně 5 let. Dalšími požadovanými předpoklady jsou znalost fungování a financování akciové společnosti, orientace v oboru, občanská a morální bezúhonnost.

Technické služby města Olomouce, společnost stoprocentně vlastněná městem, zabezpečují svoz a likvidaci komunálního odpadu, opravy a údržbu komunikací, čistění města, provoz a údržbu veřejného osvětlení a světelných signalizačních zařízení i údržbu veřejné zeleně. „Zajímá nás kvalita služeb, kterou Technické služby města Olomouce zajišťují. Na ni se zaměřujeme a snažíme se, aby nadále posilovala. A právě na kvalitě bude stát i výběr vhodného kandidáta,“ objasnil primátor Mirek Žbánek.

Městské akciové společnosti jsou od roku 2019 spravovány podle tzv. německého modelu řízení. Vedení akciové společnosti Technické služby města Olomouce tvoří tříčlenné představenstvo. Někdejší funkci ředitele tak nově nahradila pozice jeho předsedy.

Přihlášky mohou zájemci posílat poštou nejpozději do 19. října 2020 na adresu Kariérový a personální servis s.r.o., Kavaleristů 10, Olomouc, 779 00. Kontaktní osobou je edita.bosakova@kaps-kaps.cz, tel: 603 560 776

Přihláška označená "Výběrové řízení pro TSMO a.s." musí obsahovat strukturovaný profesní životopis s přehledem praxe, fotografii, včetně osobních a kontaktních údajů, motivační dopis, ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání a souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely výběrového řízení.

Více informací na www.tsmo.cz/kariera/volne-pracovni-pozice/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …