Hodonín: Další etapa modernizace v ZŠ Vančurova je u konce

23.09.2022 16:59 | Tisková zpráva

Symbolickým přestřižením pásky za účasti starosty města, ředitele školy, zástupců dodavatelské firmy ELVOREV s.r.o. Hodonín a odboru investic údržby byla 21. září oficiálně předána k užívání poslední etapa rekonstrukce elektroinstalace v Základní škole Vančurova.

Hodonín: Další etapa modernizace v ZŠ Vančurova je u konce
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Náměstí v Hodoníně

Zakázka za 29, 5 mil. korun vč. DPH byla završením kompletní modernizace elektroinstalace probíhající zde ve třech etapách již od roku 2020.

Investiční akce se uskutečnila v době letních prázdnin ve velmi krátkém časovém horizontu. V kuchyni, v jídelně, v chodbě, ale také v učebnách, v šatně, tělocvičnách i v tanečním sálu se rozvedly nové slaboproudé a silnoproudé elektrické rozvody včetně nové vzduchotechniky a podhledů. Součástí rekonstrukce byly také drobné stavební úpravy a vylepšení elektronických zabezpečovacích systémů.

Investice do této školy od roku 2020 dosáhly částky bezmála 60 milionů korun. Kromě elektroinstalace zde byla vybudována nová sociální zařízení, úpravy pro bezbariérové užívání, nové rozvody vzduchotechniky, zdravotechniky, chodníky, oplocení, mobiliář či nový výtah.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…