Hodonín: O novém sportovním areálu jednají na radnici

26.08.2016 18:18 | Zprávy

Na středečním jednání o budoucnosti sportovního areálu stadionu U Červených domků se setkali zástupci vedení a Rady města s předsedou Fotbalové asociace ČR Miroslavem Peltou, představiteli MND, a.s. Robertem Kolářem, Zbyňkem Parmou a Pavlem Kotáskem, výkonným ředitelem Fotbalového klubu Hodonín Mariánem Vasilkem a ředitelem ZŠ U Červených domků Antonínem Slezákem.

Hodonín: O novém sportovním areálu jednají na radnici
Foto: wikipedia
Popisek: Hodonín

Společná první schůzka se týkala možné rekonstrukce stadionu, vybudování kvalitního zázemí pro místní fotbal a atletiku. „Jednání se vedlo v konstruktivním duchu. Zájem MND a Fotbalové asociace ČR zbudovat středisko mládeže zaměřené na sport vítáme. Ze strany představitelů města byla dána tomuto záměru plná podpora“, uvedl starosta Milan Lúčka. V plánu projektu by bylo vybudování nových hracích ploch, tribun, šaten a rehabilitačních prostorů pro hráče. Nový moderní sportovní areál by byl základnou pro fotbalový klub s šestnácti mládežnickými družstvy a jedním mužským týmem pod vedením trenéra Františka Komňackého a také Atletickému klubu, který vede v Hodoníně pět set atletů. S úpravou areálu souvisí také okolní lesy, kde by pomocí nadace Proměny mohla vzniknout odpočinková zóna pro obyvatele Hodonína.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havířov: Mobilní radnice 19. června na náměstí Republiky představí novou komunikační síť

16:31 Havířov: Mobilní radnice 19. června na náměstí Republiky představí novou komunikační síť

Město Havířov pro své občany v nejbližších dnech zřídí chytrou komunikační síť. Jmenuje je se Munipo…