Hodonín: Ples města se blíží

11.01.2023 8:29 | Tisková zpráva

Po třech letech hodonínský dům kultury opět přivítá hosty Plesu města Hodonína. Uskuteční se v sobotu 21. ledna od 20 hodin. Také letos organizátoři připravili bohatý program nejen v hlavním sále, ale i v dalších prostorách kulturního domu. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji.

Hodonín: Ples města se blíží
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Náměstí v Hodoníně

Ples města si za dobu své existence vydobyl přední místo mezi vyhledávanými společenskými událostmi plesové sezony v Hodoníně. Naposledy se však mohl uskutečnit před třemi lety. Pro letošní rok organizátoři vsadili na známé místní kapely a baviče, případně skupiny z blízkého regionu.  

Na všechny čeká spousta programu, hudby, tance, kvalitní gastronomie i výborné víno. Hosté se budou bavit nejen v hlavním sále, kde zhlédnou ukázky latinských a latinsko-amerických tanců a zatančí si při rytmech pohořelické kapely Red Socks Orchestra. V předsálí bude možné ochutnat vybraná vína rodinného Vinařství Grmolec při písních hodonínské Cimbálové muziky Olina, hosté budou mít k dispozici také kavárnu kulturního domu. Tam se o zábavu postará místní hudební skupina JAMA a po první hodině nového dne ji vystřídá diskotéka a DJ SAD. Večerem bude provázet moderátor Martin Rezek.

Občerstvení bude možné zakoupit na místě. Chybět nebude ani tradiční bohatá tombola, do které přispělo kromě pořadatelů plesu, Města Hodonína a Domu kultury Hodonín, také mnoho dalších dárců. Hlavním partnerem plesu je společnost SWIETELSKY stavební, s.r.o., partnery plesu jsou společnosti Hrušecká stavební, spol. s r.o. a Savencia Fromage & Dairy Czech Republic, a. s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …