Holešov: Poděkování za Noc na Karlštejně

16.02.2015 20:04

Ples gotiky aneb Noc na Karlštejně se opravdu vydařil – takovéto hodnocení znělo z úst téměř všech návštěvníků společenské akce, která proběhla v prostorách holešovského zámku.

Holešov: Poděkování za Noc na Karlštejně
Foto: wikipedia
Popisek: Holešov.

Spolky Castellum Holešov, Divadlo 6. května a ZUŠ F.X.Richtera Holešov díky vzájemné spolupráci a dlouhodobé pečlivé přípravěnachystaly pro účastníky plesu krásný program: zahájení proběhlo ve stylu podhradní scény se známou písní zbrojnošů a chasy Hoja hoj, po znělce trubačů následoval slavnostní příchod krále a královny do sálu s doprovodem početné královské družiny ve skvostných historických kostýmech(nechyběli ani tři nádherní královští chrti) … následovalo úchvatné taneční vystoupení účinkujících – to vše předváděli přítomným s velkou grácií, elegancí a s úsměvem na rtech členové jednotlivých spolků a sdružení. Atmosféra v sále byla v průběhu večeraskvělá, navíc výhra z bohaté tomboly potěšila nejednoho návštěvníka … tento ples se opravdu vydařil! Z vlastní zkušenosti vím, kolik námahy, energie, potu a nervů stojí příprava podobné akce – proto za sebe i další hosty upřímně děkuji všem účinkujícím,všem pořadatelům a organizátorům za skvělý večer a přeji jim hodně úspěchů v jejich další spolkové činnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: holesov.cz

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Ve středu bude na zimáku a v jeho okolí probíhat cvičení

11:33 Cheb: Ve středu bude na zimáku a v jeho okolí probíhat cvičení

V okolí zimního stadionu budou rozmístěny hlídky, které budou řídit dopravu i pohyb osob