Hořice: Klokan převzal sociální automobil

20.12.2019 13:07

Dne 17. prosince 2019 byl hořickému Dennímu stacionáři Klokan agenturou Kompakt předán nový sociální automobil. Co k celému aktu říká ředitel organizace Bc. Petr Jakl a jak obecně hodnotí uplynulý rok 2019?

Hořice: Klokan převzal sociální automobil
Foto: horice.org
Popisek: Hořice

„Pro nás je to velmi důležitý a zásadní počin, konečně totiž máme zajištěnou mobilitu pro poskytování základních činností služby. Tím se i patřičným způsobem zvedá možnost rozvíjet a poskytovat sociální službu na vyšší úrovni,“ raduje se šéf Denního stacionáře Klokan. „Na tomto místě se velmi sluší poděkovat reklamní agentuře Kompakt, která se profesionálně zhostila úkolu sehnat peníze na nové auto. Hlavně však patří dík té více než šedesátce živnostníků, podnikatelů a firem z Hořic a okolí, které se podílely na financování tohoto vozu,“ připomíná Jakl. „Na závěr si neodpustím malé shrnutí celého roku 2019 v oblasti dárcovství. Byl opravdu výjimečný. Kromě již zmiňovaného sociálního automobilu vynesly příspěvky dárcovství více než 100 000 Kč, a to je na tak malé město, jako jsou Hořice opravdu obdivuhodné číslo. Nezbývá než doufat, že tento trend vydrží i v dalších letech  a všichni naši dárci nám zachovají přízeň,“ dodává.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

7:37 České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

V květnu začne kompletní rekonstrukce 230 metrů dlouhého úseku ulice Vrbenská v místě od křižovatky …