Hořice: Kontejnerová stání získávají novou podobu

29.12.2020 13:49

Od října postupně probíhá v Hořicích instalace dřevěného oplocení kolem jednotlivých kontejnerových stání. Kontejnery na komunální směsný i tříděný odpad jsou jím tak částečně opticky i hygienicky odděleny od okolního prostoru.

Hořice: Kontejnerová stání získávají novou podobu
Foto: horice.org
Popisek: Hořice

Budou-li i nadále panovat příznivé klimatické podmínky, postupná instalace kontejnerových stání bude pokračovat i v roce nastávajícím. Upravená místa můžete najít například již na sídlišti Pod Lipou, na Hankově náměstí, dále třeba v obci Chvalina či v Libonicích. V současné době pokračuje úprava kontejnerových stání v ulici Máchova, Kociánova, v plánu jsou další v Blahoslavově a na sídlišti Pod Lipou.

Stavební úpravy kontejnerových stání provádí převážně firma Rusó z Jičína, dále se na přípravě stání podílely TS Hořice a JV Dlažby z Trutnova. Kontejnerové boxy a aretační systém dodává firma Asacont z Lažan u Turnova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…