Hořice: Na poliklinice vznikne nová ordinace ambulantní psychiatrické péče

21.11.2020 9:37

Na poliklinice v Klicperově ulici probíhají v přízemních prostorách v současnosti bourací práce. Po získání nových prostor se zde počítá s vybudováním moderního Denního stacionáře a ordinace ambulantní psychiatrické péče MUDr. Andrei Wolné.

Hořice: Na poliklinice vznikne nová ordinace ambulantní psychiatrické péče
Foto: horice.org
Popisek: Hořice

Podle projektové dokumentace byly vybourány nenosné konstrukce, otlučeny části omítek a provedena přepojení některých rozvodů vody a kanalizace. Dále budou prováděny statické práce na podchytávkách nosných konstrukcí, stěn, průvlaků a sloupu.

Vybouraná suť je průběžně odvážena na skládku. Další nejdříve plánované práce budou zahrnovat hlavně sanace zdiva proti vlhkosti.
Práce budou pokračovat průběžně dle smlouvy o dílo i v příštím roce, kolaudace prostor je naplánována na květen 2021.

Po dokončení stavebních prací zde vznikne Denní stacionář a ambulantní psychiatrická ambulance MUDr. Andrei Wolné. Služba poskytne lékařskou a zdravotní odbornou péči pro pacienty z Hořic a okolí v rámci okresu Jičín. Kromě ambulantní léčby zajistí kompletní psychiatrickou péči pro klienty z domovů pro seniory v tomto regionu (Hořice, Mlázovice, Chomutice Obora, Libáň, Dětenice), konziliární péči pro Městskou nemocnici Hořice či například péči pro klienty ÚSP v Hořicích (invalidovna).

Článek byl napsán ve spolupráci s Ing. arch. Martinem Pourem, místostarostou Hořic, Ing. Radošem Ryklem a Michalem Jaklem, DiS., inv. odb a dotace MěÚ Hořice

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…