Hořice: Stavba na fotbalovém stadionu pokračuje

10.10.2020 12:47

Práce na rekonstrukci fotbalového zázemí probíhají dle dohodnutého harmonogramu. Nyní jsou vyzděny obvodové a vnitřní nosné konstrukce, vybetonovány železobetonové obvodové věnce a osazeny předpínané stropní železobetonové panely.

Hořice: Stavba na fotbalovém stadionu pokračuje
Foto: horice.org
Popisek: Hořice

Co dalšího už ve fotbalovém areálu Jiskry Hořice proběhlo a co se zde aktuálně děje?

„Již došlo k natavení pojistné střešní izolace a vyzdění vnitřních příček. Je dokončena ležatá kanalizace pod podlahami, probíhá natavování hydroizolace soklové části objektu a jeho zateplení extrudovaným polystyrénem. Byly zahájeny elektromontážní práce a jsou připravovány nové kabelové rozvody. S projektantem ČEZ je nyní připravována nutná přeložka kabelového vedení NN na západní straně objektu a trasy přeložky jsou koordinovány s připravovanými nádržemi na dešťovou vodu,“ vysvětlují zástupci investičního odboru MěÚ Hořice.

Na listopad 2020 je naplánováno předání druhé etapy (předání stávajícího objektu) od fotbalového klubu dodavateli, čímž prakticky dojde k zahájení demolice a druhé etapy stavebních prací. Obě etapy budou probíhat současně (dle klimatických podmínek - co zima a mráz dovolí) tak, aby na jaře 2021 byla část nového objektu předána fotbalistům do zkušebního provozu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…