Hořice: Zatěžovací zkouška mostu proběhla úspěšně. Provoz bude spuštěn tuto neděli, potvrdil zhotovitel stavby

28.10.2020 12:47

Je to tady. V neděli 1. listopadu dojde k očekávanému zprůjezdnění modernizované mostní estakády v Hořicích. 26. října úspěšně proběhla zatěžovací zkouška a nyní jsou na programu poslední dokončovací práce. Více prozradil Ing. Libor Navrátil, vedoucí stavby.

Hořice: Zatěžovací zkouška mostu proběhla úspěšně. Provoz bude spuštěn tuto neděli, potvrdil zhotovitel stavby
Foto: horice.org
Popisek: Hořice

„V tuto chvíli zbývá dokončit vodorovné a svislé dopravní značení. Na svodidlech se budou ještě doplňovat svítící patníky, co se týče modrého značení pro lepší viditelnost. Samozřejmě je ještě potřeba udělat nějaké terénní úpravy kolem. Jinak je ale most v podstatě připraven na zprůjezdnění,“ říká Ing. Libor Navrátil, vedoucí sdružení společností Eurovia a M-silnice, které opravu realizovalo.

Provoz bude spuštěn v neděli 1. listopadu v ranních hodinách. „Původně to mělo být 31. října, ale Ředitelství silnic a dálnic se nakonec rozhodlo termín o jeden den posunout,“ dodává Navrátil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.