Hradec Králové: Aquacentrum bude od 11. do 22. září uzavřené, letní bazény na Flošně od pátku 8. září v mimosezónním provozu

07.09.2017 20:29

Od pondělí 11. 9. do pátku 22. 9. 2017 bude pro veřejnost uzavřené Aquacentrum v Městských lázních z důvodu plánované odstávky k provedení oprav a nutných údržbářských prací, které nelze provádět v době běžného provozu.

Hradec Králové: Aquacentrum bude od 11. do 22. září uzavřené, letní bazény na Flošně od pátku 8. září v mimosezónním provozu
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Částečné rekonstrukce a investic do vybavení se dočká i ubytovací zařízení v Městských lázních. Čtvrtek 7. září je zároveň letos poslední den, kdy venkovní bazény na koupališti Flošna v Hradci Králové budou otevřené v letním provozu. Od pátku bude venku na Flošně otevřené od 10 do 19 hodin a vyhřívaný bude již pouze plavecký bazén na 26 °C.

V době odstávky budou realizovány drobné opravy a údržbářské práce: výmalba prostor pro veřejnost, mytí prosklených stěn, oprava obkladů, dlažeb a spárování. Bude provedena kontrola jednotek vzduchotechniky, pískových filtrů pro úpravu bazénové vody včetně doplnění pískové náplně, kontrola a čištění výměníků a celková dezinsekce objektu.

Nejvíc viditelná změna pro návštěvníky ale bude chystaná výměna květinové dekorace zakrývající tubus tobogánu v místě dojezdu. Celý tobogán pak projde každoroční kontrolou, stejně jako unikátní vlnobití z roku 1932, které je funkční technickou památkou a chloubou hradeckého Aquacentra.

V době odstávky bude uzavřen i provoz restaurace a ubytovacího zařízení v budově Městských lázní. Na ubytovně si letos Správa nemovitostí Hradec Králové, která areál provozuje, připravila největší investice. Vedle dílčích oprav a čištění koberců je naplánována výměna všech střešních oken. Další větší investicí je pak kompletní výměna postelí ve všech pokojích.

Provoz ostatních služeb (kosmetiky, manikúry, pedikúry a kadeřnictví) v Městských lázních zůstává beze změn. Městské lázně budou znovu otevřeny v sobotu 23. 9. 2017 od 10.00 hodin.

Milovníci plavání a koupání během uzavření aquacentra mohou využít 50m plavecký bazén a v případě vhodného počasí i letní koupaliště Flošna. Stále je také otevřena venkovní relaxační zóna Slunná loučka u plaveckého bazénu.

Venkovní bazény na hradeckém koupališti Flošna budou od pátku 8. 9. 2017 otevírány od 10 do 19 hodin. Vyhřívaný je již pouze plavecký bazén na 26 °C. Cena celodenního vstupného se mění na 50 Kč na čipové hodinky a 70 Kč bez čipových hodinek.

Wellness studio Flošna je každou středu otevřeno od 10 do 19 hodin, ve čtvrtek od 10 do 21 hodin a v pátek a sobotu od 10 do 23 hodin. V provozu jsou čtyři sauny, dvě parní kabiny, výřivka i bazén. Vstup do venkovních bazénů je pro návštěvníky wellness zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…