Hradec Králové: Aquacentrum otevře v druhé polovině října

01.10.2022 10:29 | Tisková zpráva

Aquacentrum v městských lázních prochází od poloviny září pravidelnou odstávkou. Původně byla plánována na tři týdny. S ohledem na aktuální stav prostor a rozsah opravných prací bylo nakonec rozhodnuto, že se odstávka protáhne do 24. října.

Hradec Králové: Aquacentrum otevře v druhé polovině října
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Provedena bude zejména oprava v šatnách, kde kvůli průsakům bylo nutné částečně vybourat podlahu kolem bazénů až na původní dilatační spáru. Podlaha se musí řádně vysušit, následně bude zhotovena nová izolace dilatačních spár a položeny další vrstvy betonu včetně položení nové dlažby a odtokových žlábků. Poté bude v šatnách aplikována sanační omítka a nová výmalba.

Další práce v aquacentru probíhají podle harmonogramu. Již došlo k vypuštění všech bazénů, proběhla kontrola a servis vlnobití, výměna hydraulického oleje v soustrojí vlnobití, ošetření nerezových konstrukcí a malování veřejných prostor. Následovat bude čištění výměníků tepla na ohřev bazénové vody a teplé užitkové vody, mytí prosklených stěn a oken, dezinsekce objektu, revize tobogánu, čištění koberců v ubytovně, kontrola a servis vodního hospodářství. Po konečném úklidu budou napuštěny bazény.

Ostatní služby v budově městských lázní, například masáže, pedikúra, manikúra, kosmetika, kadeřnictví i realitní kancelář, jsou v provozu i během odstávky aquacentra. Restaurace v městských lázních je po krátké pauze otevřena od pondělí 26. září. Během minulého víkendu také zahájila provoz ubytovna.

Další informace a aktuality jsou uváděny na webových stránkách Správy nemovitosti Hradec Králové ZDE a facebooku plaveckého areálu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…