Hradec Králové: Co přináší rok 2022 do Kempu Stříbrný rybník?

24.01.2022 8:38 | Tisková zpráva

Rok 2022 nezačíná pro turistický ruch zrovna nejlépe. Strašák v podobě vlny varianty omikron zneklidňuje snad všechny provozovatele ubytovacích zařízení. Městské lesy se ale rozhodly neházet flintu do žita a plně se věnujeme přípravě na nadcházející letní sezónu.

Hradec Králové: Co přináší rok 2022 do Kempu Stříbrný rybník?
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Zaměřujeme se především rozšiřování stávajících služeb s důrazem na bezpečnost návštěvníků. Získali jsme prestižní známku Safety Travels díky závazku na dodržování nejpřísnějších hygienických norem.

Dále se věnujeme rozšíření nabídky aktivit v kempu a jeho okolí. Dojde tak k výstavbě naučné stezky pro děti vedoucí k lesní tělocvičně U Pytláka, vybudování přímého napojení kempu na lesní okruh, který bude sloužit i pro starty hromadných akcí - ostatně podpora společenských akcí bude pro nás i nadále prioritou, a to včetně naší vlastní akce – 2. ročníku Dne s myslivci.

Řešit budeme kvalitu vody v našem přírodním koupališti, která nás v loňském roce velmi potrápila. S odborníky z Jihočeské univerzity hledáme nejvhodnější řešení z hlediska ekologického, technického i ekonomického. Již teď pracujeme na úpravě písečných pláží a rozšíření kapacity ploch pro karavany a stany s možností kempování ve stínu stromů.

Jednou z největších změn pak bude kompletní rekonstrukce víceúčelové haly, která se přemění na reprezentativní místo pro pořádání firemních i soukromých akcí a oslav. Jsme také zařazeni do nabídky oficiálních míst pro oddávání a již teď dochází k rezervacím.

Milan Zerzán
ředitel Městských lesů Hradec Králové

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…