Hradec Králové: Krytý plavecký bazén 50 m na Eliščině nábřeží bude v létě otevřen v omezeném čase

01.07.2020 16:01

SNHK vyhověla četným žádostem návštěvníků krytého plaveckého areálu a rozhodla, že otevře i 50 m bazén, a to v pracovní dny v čase od 10.00 hod. do 18.00 hodin.

Hradec Králové: Krytý plavecký bazén 50 m na Eliščině nábřeží bude v létě otevřen v omezeném čase
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Původně měl být bazén z ekonomických důvodů uzavřen pro veřejnost po dobu letních školních prázdnin a navštěvovat ho měly pouze plavecké kluby. Nyní bude bazén otevřen i veřejnosti, ale pouze ve všední dny. O víkendech a svátcích bude krytý bazén uzavřen, ale zaplavat si během víkendu můžete ve vyhřívaném 50m bazénu na Flošně. 

Provoz krytého bazénu bude tedy omezen nejen časově, ale i personálně. Pokladna bude uzavřena, bude omezeno používání platebních karet. Návštěvníkům je doporučeno maximálně využívat čipové hodinky, případně platit vstupné hotově. K dispozici bude plavcům omezený počet personálu, zbytek zaměstnanců je využíván v aquacentru Městských lázní a na letním koupališti. Bude možné využívat vstup z aquacentra do 50m bazénu.

Pro zábavu a rodiny s dětmi je od 1. července otevřeno i aquacentrum v Městských lázních. V aquacentru jsou v provozu všechny atrakce i služby, SAUNA & SPA zóna je otevřena denně od 11 hodin, a to bez obsluhy. Pro rodiče s dětmi do 15 let budou opět vyhrazeny páteční odpoledne od 14. hodiny, kdy mají děti vstup za polovinu ceny. Navíc bude i během letních prázdnin probíhat akce pro seniory od 60 let, kdy mají každé úterý vstup do aquacentra za cenu plaveckého bazénu od 10 do 14 hodin. Cvičení během prázdnin probíhat nebude. K dispozici zde je zde připravena, a to na letní terase s lehátky a stoly se slunečníky.

Slunná loučka je v provozu, jednorázový vstup na Slunnou loučku je možné zakoupit na recepci v Městských lázních. Cena jednorázově je 30 Kč na celý den a pro majitele čipových hodinek 20 Kč (vstup přímo turniketem na loučku). V provozu je i mlhoviště a k dispozici jsou také ostatní herní prvky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…